Serie 5,1: Tabte til bundholdet

24. april 2022 kl. 09:17
Herning KFUM vinder med 4-1

Det var dagen hvor vi skulle vinde igen efter en flot uafgjort mod topholdet KLG, da vi på hjemmebane skulle møde bundholdet Herning KFUM. Desværre var der kun 2 spillere fra kampen mod KLG, så et helt nyt hold vi stillede, men håbede alligevel på 3 point, så vi stadig var med i oprykningsræset.

Desværre får vi en meget dårlig start og er bagud med 3-0 efter 16 min, men så var det som om holdet vågnede og fandt sammen. Østergård scorede til 1-3 efter 20 min, men desværre glemte vi at dække op efter vi havde et hjørnespark og Herning kunne løbe lige igennem og scorer til 4-1, som også var stillingen ved pausen.

I pausen blev vi enige om at starte forfra, men mange udskiftninger i løbet af halvlegen gjorde det svært, men vi var enige om at holde nullet i 2. halvleg og det lykkedes, vi kom desværre så heller ikke frem til de helt store chancer, men flot 2. halvleg hvor holdet vidste moral.

Kampens spiller blev Mounir, fuldt fortjent, som spillede en flot kamp i forsvaret.