image
16. februar 2022 kl. 12:52
Hjemmeholdet vandt med 4-1

Serie 5,1 spillede mandag aften deres første træningskamp og det var ude mod Sunds. Det var en blæsende aften på en kunstbane uden læ, så det var svære forhold.

Vi starter kampen rigtig godt og forsøger at spille bolden rundt og det lykkedes til fulde i 1. halvleg og vi kan gå til pausen med en 1-0 føring på et flot langskudsmål af Nichlas, som desværre måtte udgå senere.

I pausen var der ros til alle, det skulle de nok ikke have haft for 2. halvleg blev noget skidt.

Da Nichlas måtte udgå i starten af 2. halvleg skulle vi flytte rundt på holdet og det gav uro. Sunds udligner på et selvmål hvor vi ellers havde holdt dem fra de helt store chancer, men efter udligningen forærede vi dem 2 mål mere i de efterfølgende 8 min og så var vi pludselig bagud med 3-1, ja ikke helt efter spillet. I de sidste minutter prøvede vi at kæmpe videre, desværre fik Sunds endnu et foræringsmål til slutresultat 4-1.

Vi spillede en fantastisk 1. halvleg, men omrokeringerne gjorde at spillet faldt sammen i 2. halvleg, men ros til spillerne for at blive ved med at kæmpe.