Serie 5,1: United fra Silkeborg sendt hjem med nederlag

01. marts 2022 kl. 09:47
De blå fra Bording vandt sikkert 6-2

Mandag aften skulle serie 5,1 op mod serie 4 holdet fra Silkeborg United, som vi må sige efter kampen vil få det svært i serie 4.

Bording drengene spillede en flot kamp fra start, spillede bolden rundt i små trekanter, så United spillerne kom til at løbe meget. Efter 9 min fik Bording et frispark ude i siden og på indlæg scorer Alstrup til 1-0 føring. Efter målet styrer vi spillet og spiller rigtig flot og Mikkel og Alexander bringer os foran 3-0 inden pausen.

I pausen skifter vi ud og snakker om at vi skal være klar fra 2. halvleg start, da United ville presse hårdt på.

Og der sker lige det som ikke måtte ske, United scorer allerede efter 3 min til 3-1 og kampen åben igen. Men drengene bevarer roen og spiller stadig bold og da Alexander og Mikkel scorer 2 mål på 1 min er kampen afgjort. 5-1 føring og spillet bliver mere tilfældig, da der skiftes meget rundt på holdet pga træthed. United får mere spil og tilspiller sig også nogle enkelte chancer, men scorer dog kun 1 mål 7 min før tid til 5-2. I sidste minut scorer Alexander sit 3. mål til slutresultatet 6-2, en fuld fortjent sejr og det tegner godt for fremtiden.