Serie 5,1: Videre i pokalen

03. maj 2022 kl. 11:07
Vandt hjemme 3-2 over Vinderslev

Vi har 2 hold med i pokalturneringen for serie 5 hold, hold 2 var oversidder i første runde mens serie 5,1 hjemme skulle møde Vinderslev, som endnu ikke har tabt i denne sæson.

Så det var med spænding vi gik ind til kampen og det blev også en meget jævnbyrdig kamp. Vi har gennem hele sæsonen lavet mange personlige fejl, om det skyldes den dårlige bane ved jeg ikke, men kampen mod Vinderslev var kun 8 min gammel da første fejl kom og Vinderslev kommer foran 1-0. Heldigvis fortsætter holdet bare og efter 28 min udligner vi på et flot mål ved Magnus til 1-1. Resten af halvlegen er meget jævn uden de helt store chancer.

I pausen snakker vi om det ser godt ud, vores pres ligger flot, så vi går over i en 4-4-2, da vi mener vi så kan presse dem endnu mere.

Men det kan vi ikke, de sparker lange bolde hele tiden, dem var vi dog rimelig styr på. Efter 54 min kommer vi foran med 2-1, da Daniel O scorer direkte på frispark, ja nok lidt af et målmandsdrop. Så koger vi 4 min efter og laver endnu en fejl som Vinderslev udligner på til 2-2. Men vi har spillet så vi skal bare fortsætte og da Daniel O scorer sit andet mål til 3-2 skal vi bare køre kampen færdig. Vi har helt styr på Vinderslev og burde havde scoret et par gange mere.

Kampens spiller bliver Daniel Olsen, som spillede en flot kamp.