image
03. juni 2022 kl. 09:14
Vinder 4-2 over EIF/NSG

Torsdag aften spillede serie 5.1 igen kamp på hjemmebane mod EIF/NSG og det blev en jævnbyrdig kamp.

EIF/NSG starter bedst og kommer foran allerede efter 5 min, da vi ikke kan få bolden sparket væk og det ender med et selvmål. Allerede 3 min senere udligner Maibom på et glimrende gennemspillet angreb. Der blev virkelig fightet af de 2 hold og der blev også gået til den i taklingerne men de flere indenfor grænsen af det lovlige. Efter 36 min bringer de blå sig foran med 2-1 efter en frispark, hvor Nichlas når højere end målmanden og scorer til stor jubel målet til 2-1. Desværre går der kun 3 min, så dømmer dommeren straffespark og vi synes alle det er udenfor feltet, men det ser ud til på videoen at den er i feltet. På sparket udligner EIF/NSG til 2-2 som er stillingen ved pausen.

I pausen er der ros til spillerne, spillet en flot 1. halvleg og skal bare blive ved.

2. halvleg starter meget jævnbyrdig, men dog EIF/NSG der har de største chancer og burde nok have bragt sig foran med 3-2, men da de ikke vil scorer vil vi og bringer os foran på en flot dybdeløb at Berg og 3-2 efter 66 min. Derefter overtager vi spillet og spiller bolden flot rundt og burde havde scoret et par mål mere, men først 5 min før tid bliver det 4-2 på et mål igen af Maibom.

Flot kamp af gutterne, vi spiller bolden, tør spille hinanden og så blev der fightet til sidste fløjt.

Kampens spiller blev Nichlas der spillede en kanonkamp.