Serie 5.1: Vinder stort over EIF/NSG

08. juni 2022 kl. 11:40
Tager hjem fra Nr. Snede med en 8-1 sejr

Tirsdag aften var holdet en tur i Nr. Snede på en regnfuld aften, en bane med masser af græs der lå i bunker, så meget svært at spille fodbold.

Men gutterne gjorde det fantastisk under svære forhold, fik en fantastisk start og kommer foran 2-0 i løbet af de første 20 min, men ret skal være ret, der kunne sagtens havde stået 2-2. Efter en halv time får EIF/NSG straffespark som de scorer på til 1-2 og kampen meget åben, men vi får scoret 2 gange inden pause og fører 4-1 ved pausen og kampen synes afgjort.

2. halvleg starter med en lille EIF/NSG pres men da vi efter 51 min kommer på 5-1 slår hjemmeholdet op i banen og resten af kampen spiller vi flot fodbold og hjemmeholdet løber meget efter bolden. Vi scorer 3 gange mere og vinder kampen 8-1, måske et par mål for stort, men en flot kamp af gutterne. Vores spil er begyndt at fungere og det tegner godt for fremtiden.

På torsdag skal holdet igen i kamp, en vaskeægte topkamp mellem nr. 1 og 2 Klovborg.

Målscorer i kampen: Jannick 5 mål, Samuel, Berg, Michael.