Serie 5.2: Årets bedste kamp gav sejr

11. oktober 2022 kl. 10:43
Slog Funder med 4-2 efter 1-0 ved pausen

Mandag aften var holdet en tur i Silkeborg og møde Funder, da Funder ikke havde en lysbane ledigt.

Det blev årets bedste serie 5 kamp fra Bording, som spillede en meget klog kamp. Vi stod rigtig godt på banen, og vi var farlige på vores kontra angreb og for en gang skyld scorede vi på vores chancer. 1. halvleg havde Funder bolden mest, men vi holdt dem fra de helt store chancer og når de så fik en chance var Sommer der i målet. Efter 37 min slår vi en af vores kontra og 1-0 til os ved Simon Nissen som gjorde comeback. Stillingen holdt til pausen.

I pausen skiftede vi 3 mand, men de 3 gik også ind og spillede godt, så kampbilledet var den samme i 2. halvleg, funder mest på bolden, men os der havde de farlige chancer. Juul gjorde det til 2-0 i starten af 2. halvleg og så var der stillingskrig indtil 15 min før tid, da Ian scorer til 3-0 og Carlos gør det til 4-0 10 min før tid. Så var vores kræfter sluppet op og Funder fik lov til at scorer 2 gange, så resultatet blev en fortjent 4-2 sejr til de blå.

Som sagt årets bedste kamp og der er ros til alle som gjorde hvad vi aftalte og så kan man komme langt i en serie 5 kamp.

Kampens spiller endnu engang Rasmus Juul.