Serie 5,2: Sejr hjemme over FHH

09. marts 2022 kl. 10:04
FHH sendt hjem med et 3-2 nederlag

Serie 5,2 spillede tirsdag mod FodboldHoldet Herning og det blev en god og spændende kamp.

Vi ville igen forsøge at spille fodbold, samt stå rigtig når modstanderne havde bolden og det lykkedes især i 1. halvleg.

Vi fik en god start og styrede spillet og holdt FHH fra de helt store chancer. Efter 15 min kommer vi foran med 1-0 på et mål af Maibom, der scorede direkte på frispark. Stillingen holdt til pause og det var fuldt fortjent.

I pausen snakkedes der om at 1. halvleg havde være helt efter bøgen og vi skulle bare fortsætte.

2. halvleg starter som 1. sluttede, FHH mest på bolden men vi stod så godt på banen, at FHH havde svært ved at komme frem til chancer. Vi var utrolig gode og farlige på kontra og da Rick scorede på sådan en til 2-0 troede vi kampen var afgjort. Men FHH ville det anderledes og da de scorede på et flot skud direkte på frispark til 1-2 gik der lidt panik i os, men ros til spillerne at de blev ved med at spille efter taktikken. Desværre udlignede FHH 16 min før tid til 2-2 og så blev det en spændende afslutning. FHH fik en kæmpe chance 6 min før tid, men Bording fik bolden sparket væk på selve målstregen og så løb vi op i den anden ende og fik et frispark. Vi har jo Maibom og han svigtede ikke og scorede til stor jubel til 3-2 som også blev kampens resultat og fuldt fortjent.

Bording drengene (og pige) spillede en flot, taktisk kamp dejligt at se.