Serie 5.2: Sejr hjemme over Isenvad

04. oktober 2022 kl. 09:23
Isenvad sendt hjem med et 3-1 nederlag

Mandag aften spillede holdet hjemme mod Isenvad og det blev en spændende kamp.

Bording fik en fantastisk start med et mål allerede efter 1 min, da Juul scorede til 1-0. Det blev en kamp hvor vi styrede spillet og da Isenvad stod højt på banen, blev det også en kamp med lange bolde. Vi prøvede at spille bolden rundt men svært når et hold står så højt. De blå holder Isenvad helt fra chancer og efter 34 min bliver de 2-0, da Juul scorer igen. Denne stilling holder til pausen, og det var helt fortjent.

I pausen skiftes 3 mand og vi vil gerne i 2. halvleg holde lidt mere på bolden.

2. halvleg starter med en stor fejl i forsvaret og Isenvad får lov til at score til 2-1. Men ingen panik hos de blå bliver ved med at spille og 15 min før tid scorer Juul igen til 3-1 og dermed er kampen afgjort. Resten af kampen spiller vi fornuftig bolden rundt og kører en sikker 3-1 sej hjem.

Kampens spiller blev en rigtig god Rasmus Juul.