Serie 5,2: Sejr i første turneringskamp (1)

11. august 2022 kl. 10:17
Vinder med 2-0 hjemme.

Så kom turneringen igang igen og første kamp for serie 5,2 var mod Herning KFUM på Vestjysk Bank Arena.

Ingen træningskampe og ikke meget træning, så spændende hvad holdet kunne. Vi var enige om at spille fodbold og så måtte vi se hvad kondien kunne holde til. Vi startede kampen med en kæmpe chance efter kun 2 min men desværre sparker Sam ved siden af. Vi fortsatte hele første halvleg med at dominerer og havde vel 3-4 store chancer vi skulle have scoret på. Eneste chancer til KFUM er på et frispark som de sparker på overlæggeren. Efter 33 min kommer vi fortjent foran med 1-0 da Maibom scorer.

1-0 ved pausen, vi burde have ført mere. Vi er enige om at fortsætte med at spille og have tålmodighed.

2. halvleg bliver som første, dog kommer KFUM mere med i kampen dog uden de helt store chancer. KFUM bliver mere og mere farlige på kontra, da det efterhånden kniber med at komme med hjem. Efter 75 min bringer Maibom os foran med 2-0 og kampen ser ud til at være afgjort. Men KFUM ligger lidt pres på til sidst og da vi går efter det 3. mål bliver det fra den ene ende til den anden, men vi holdet målet rent og vinder fortjent 2-0.

Kampens spiller bliver Thomas Laursen og han spillede en rigtig flot comeback kamp.