Serie 5,2: Sejr i første turneringskamp

05. april 2022 kl. 09:16
Vinder 6-2 over FodboldHoldet Herning

En kold mandag aften skulle serie 5,2 igen møde FHH, havde lige i sidste uge mødt dem i træningskamp og vi tabte 1-0, så denne gang skulle det være.

Vi er begyndt at spille flot fodbold og vi overrasker kamp efter kamp og denne aften ingen undtagelse.

Kampen starter meget jævnbyrdig som det plejer i kampe mod FHH, men en vis Kemal Can ville det anderledes godt hjulpet af resten af Holdet. Efter 15 min bringer Kemal os foran 1-0 på et flot angreb. FHH har et par store chancer, men Fly i målet tog godt fra sig. Efter 29 min bliver det 2-0 på et flot langskudsmål af Kemal og den stilling holder til pausen.

I pausen snakker vi om at blive ved med at turde spille bolden rundt og ikke begynde på lange bolde.

2. halvleg starter med et voldsomt pres fra FHH, men vi klarer os igennem og da Kemal scorer 3 mål 10 min midtvejs i halvlegen er kampen afgjort. Der ruller det ene flotte angreb efter det andet frem mod FHH målet og vi fører 5-0, ja måske et par mål for meget efter spil. Det sidste kvarter skiftes meget ud og det giver lidt knas i spillet og FHH får lov til at scorer 2 gange, inden Bruno Jørgensen slår sejren fast på 6-2. En god start på turneringen og det skal følges op allerede på søndag i Isenvad.

Kampens spiller blev fortjent Kemal, men der skal være ros til hele holdet, fantastisk at se den store udvikling fra sidste år, bare fordi vi tør spille fodbold.