Serie 5.2: Skal i opryknings spillet

02. september 2022 kl. 10:18
Sluttede nr. 1 efter 3-2 sejr

Serie 5.2 spillede torsdag aften sidste kamp i indledende spil og det var kampen om 1. pladsen på udebane mod Sunds.

Vi fik ikke den bedste start da Sunds bragte sig foran allerede efter få minutter og vi kunne ikke få vores spil til at fungerer, men for en gang skyld var vi kyniske. Vi fik udlignet efter et kvarter ved Berg og senere bragte bragte først Thor os foran med 2-1 og 10 min før pausen scorede Thomas til 3-1, ja måske ikke helt fortjent.

3-1 ved pausen og 2. halvleg kom vi heller ikke igang med vores spil, Sunds spillede meget fysisk og slog på den måde vores spil i stykker. Vi tog så fighter på og kæmpede alt det vi kunne, men desværre scorede Sunds til 2-3 et kvarter ind i 2. halvleg og så så det svært ud. Resten af halvlegen spillede vi fornuftigt og holdt Sunds fra de helt store chancer, tog god tid ved dødbolde og det frustrerede Sunds. Vi holdt føringen kampen ud og blev dermed nr. 1 i puljen og skal om 14 dage igang med oprykningsspillet, spændende at se puljen som kommer i næste uge.