Serie 5,2: Snekamp i Herning

19. februar 2022 kl. 10:50
Bording vandt med 2-1

Fredag aften spillede serie 5,2 kamp i Herning mod Fremad på en snedækket bane, så det var meget vanskelige forhold.

Kampen blev lidt forsinket, da banen lige skulle skrabes for sne, men vi kom igang og spillerne havde det meget vanskelig. I første halvleg forsøgte vi at spille bolden rundt, men svært og der var heller ikke mange chancer til nogen af holdene. Dog havde Fremad en godt skud som Rick måtte ud i fuld længde for at klare.

En kort pause og 2. halvleg blev meget bedre fra vores side, spillet flød pludselig og vi spillede bolden flot rundt. Og efter 15 min kom vi foran da Samuel scorer efter et ind direkte frispark og blot minuttet efter kommer vi på 2-0, da Palle scorede et flot mål. Efter de 2 mål kommer Fremad til at løbe meget efter bolden til stor frustration og det kostede 3 gule kort. 15 min før tid synes Rick Fremad skal have et mål, da han uheldigvis taber et frispark og Fremad er hurtig på returen og scorer til 1-2. Der scores ikke mere og vi kører en fortjent 2-1 sejr hjem.

Næste gang holdet skal i kamp er tirsdag 8 dage, så nu har vi lige et par træningspas, så vi kan bliver endnu bedre med bolden.