Serie 5,2: Tabte hjemme til Funder GF

21. september 2022 kl. 10:49
Funder løb med sejren på 2-0

Serie 5,2 startede hjemme mod Funder, som vi også mødte i 1. runde og tabte, så denne gang skulle vi have sejren.

Kampen startede meget jævnbyrdig dog med Funder mest på bolden, men vi holdt dem fra chancer. Vi burde være kommet foran efter et kvarter, men desværre sparkede vi bolden over mål fra tæt hold. Den sidste kvarter kom Funder tættere på men vi stod godt i forsvaret. 0-0 ved pausen og kampen formede sig som vi gerne ville.

Vi fortsatte 2. halvleg på samme måde, men mange udskiftninger ødelagde rytmen lidt og da vi efter 12 min i halvlegen lavede en fejl kostede det et mål og 0-1 til Funder. 10 min senere var den galt igen og Sommer i målet kom ikke ned til en bold som trillede ind til en 2-0 føring til Funder, vi synes ikke det var helt retfærdigt. Vi forsøgte til sidst at lægge pres på Funder og det lykkedes til dels, men vi kom ikke til de store chancer. Kampen slutter 2-0 til Funder, ja fortjent nok de vandt.

Kampens spiller blev Nybo, men ros til hele holdet for at prøve at spille fodbold og fighte til det sidste.