Serie 5,2: Tabte målrig kamp i Isenvad

11. april 2022 kl. 13:32
Hjemmeholdet vandt med 5-4

Serie 5,2 kom godt fra start med sejr i første kamp og det skulle fortsætte søndag eftermiddag i Isenvad, men hjemmeholdet ville det anderledes.

Vi starter kampen med ikke at være klar og allerede efter 9 min stod der 2-0, det blev også 3-0 efter 22 min før Bording drengene vågnede op. Vi må indrømme vi ikke var klar så der var meget der skulle indhentes. Men efter en halv time overtager vi spillet og scorer 2 gange, først Kemal og dernæst ved Østergård og vi var tilbage i kampen. Desværre dumme vi os kort før pausen og Isenvad bringer sig foran med 4-2.

I pausen var der vildt panik, da skader og udskiftninger gjorde det svært at overskue holdet, men det lykkedes og vi var klar til 2. halvleg.

Desværre får Isenvad tildelt et straffespark hvor der ikke var skyggen af straffe og efter det mistede dommeren grebet om kampen. Isenvad brænder straffespark, desværre scorer de på riposten til 5-2. Derefter bliver det en hård kamp med 3 gule kort og et rødt kort til Isenvad og vi er tæt på at komme tilbage i kampen, men får desværre kun scoret 2 gange mere ved Kemal og vi taber kampen 5-4, men havde vi været klar fra start have vi vundet kampen, det må vi lære af.

Kampens spiller blev debutanten Magnus Post som spillede en flot kamp.