Serie 5,2: Tabte på udebane til Herning KFUM

20. maj 2022 kl. 07:56
Herning vandt kampen med 2-1

Torsdag aften spillede serie 5,2 første kamp i den nye pulje og det var på udebane mod Herning KFUM. En modstander vi har mødt mange gange i løbet af foråret og det plejer at være jævnbyrdige kampe og det blev det igen.

1. halvleg blev med KFUM som bedste hold, men ind imellem spillede vi noget rigtig flot fodbold, det bliver bedre og bedre med den måde vi gerne vil spille på, men det er KFUM der kommer foran efter 22 min spil, da vi ikke får dækken ordentlig op efter et hjørnespark, så der står en Herning spiller helt fri udenfor feltet og kan sparke bolden i mål. Resten af halvlegen foregår det meste af spillet på midtbanen, som vi efterhånden får fat i. 1-0 til Herning ved pausen.

I pausen snakkes der om bare at fortsætte med at spille på vores måde, ikke satse det skal nok komme.

2. halvleg bliver meget bedre fra vores side og vi dominere kampen, vi skal dog være opmærksomme på kontra fra Herning. Efter 64 min får vi så fortjent udlignet til 1-1, da Christian spilles i dybden og svigter ikke, flot mål. Desværre dummer vi os 4 min senere, da Rick i målet samler en tilbage lægning op og Herning får frispark og på det scorer de til 2-1, ikke helt fortjent. Vi fortsætter med at presse på og har også et par chancer, men kan ikke scorer, så Herning vinder kampen med 2-1.

Men der blev fightet over hele linien, så vi kunne godt have fortjent uafgjort, men vi skal have de dumme personlige fejl væk, så kommer sejrene.