Serie 5,2: Tabte til FHH

02. marts 2022 kl. 09:34
FodboldHoldet Herning vandt med 2-1

Serie 5,2 spillede første træningskamp og det var hjemme mod FodboldHoldet Herning og det blev en jævnbyrdig kamp, men med FHH som det bedste hold.

Kampen startede meget stille og roligt uden de helt store chancer, men efter 12 min får vi ikke sparket bolden ordentlig væk og FHH scorer til 1-0. Resten af halvlegen foregår meget af spillet midt på banen, vi forsøger at spille bolden helt nedefra og det lykkedes tildels uden vi dog kommer til de helt store chancer. 7 min før pausen får vi chancen for at udligne, men vi brænder desværre den store chance.

I pausen er vi enige om at spillet blev meget bedre de sidste 20 min af halvlegen og vi vil forsætte med at spille bolden og ikke bare sparke, samt vi skal have lidt mere bredde på.

2. halvleg kommer vi længere frem på banen og da Christian udligner efter 18 min spil i 2. halvleg tror vi på det. FHH har dog mest spil men vi har rimelig styr på angriberne, dog er vi i problemer ved dødbolde, så dem skal vi holde os fra at lave. Desværre 7 min før tid får de en dødbold og igen har vi store problemer med at få sparket bolden væk og FHH scorer til slutresultatet 1-2. Men en god kamp af de blå, der blev virkelig fightet for det og det tegner godt for sæsonen.

Næste kamp er allerede næste tirsdag hvor det andet serie 5 hold fra FHH kommer på besøg.