Serie 5,2: Vandt hjemme over Isenvad

26. maj 2022 kl. 08:14
Isenvad sendt hjem med et 3-1nederlag.

Onsdag aften var der lokalopgør mod Isenvad og som altid blev det en hårdt spillet kamp, som dommeren havde svært ved at styre. Det blev til 3 gule kort i løbet af kampen.

1. halvleg starter vi ikke særlig godt og det er Isenvad der har spillet og kommer også foran efter 14 min. Vi er ikke helt klar selv om det snakkede vi om at vi skulle være. Vi kæmper os ind i kampen og 3 min før pausen får vi fortjent udlignet til 1-1 ved Polle. Det er også stillingen ved pausen.

I pausen snakker vi om at ville det mere og fighte, så skal målene nok komme.

Vi starter og 2. halvleg klart bedst og burde have scoret et par mål i de første 20 min, men vi brænder stadig for meget. Efter 69 min kommer vi dog foran med 2-1 ved debutanten Maksym som scorer et flot mål. Resten af kampen bliver voldsomt spil som det plejer når Isenvad kommer bagud, men ros til Bording spillerne at de ikke går med på det, men bliver ved med at spille uden brok. I sidste minut bliver det fuldt fortjent 3-1 igen ved Polle.

Kampens spiller blev Maksym som spillede en fremragende kamp i sin debut.