Serie 5.3: Nederlag til Hammerum

05. oktober 2022 kl. 11:06
Hammerum vandt kampen med 2-0 efter 0-0 vedpausen

Serie 5.3 var tirsdag i kamp igen og det var på hjemmebane mod et meget ungt Hammerum hold.

Vi må indrømme at vi kommer under et pres fra kampens start, men vi står godt i forsvaret, dog kikser vores offside fælde et par gange, men Fly i målet havde en af hans store dage. Han holder os inde i kampen og vi kan lidt heldigt gå til pausen med 0-0.

I pausen snakker vi om at komme lidt længere tilbage på banen, for at Hammerum ikke skal have så meget plads.

Men vi får en rigtig skidt start på 2. halvleg, da Hammerum scorer 2 mål i de første 7 min, og så var det op af bakke. Heldigvis forsætter spillerne med at kæmpe og vi kommer meget mere med i kampen og har også et par chancer, men ind ville bolden ikke. Hammerum får også nogle chancer til sidst da vi satser alt, men igen redder Fly alt i målet. Kampen slutter med en fortjent 2-0 sejr til Hammerum.

Kampens spiller bliver helt fortjent Mathias Fly med 13 stemmer.