Serie 5,3: Tabte til Funder

05. juni 2022 kl. 14:50
Bording spillede en god kamp men tabte desværre 2-0

Pinselørdag var serie 5,3 en tur i Funder og spille, vi vidste på forhånd det ville blive svært mod et så godt hold som Funder, men vi plejer altid at spille nogle gode kampe mod dem. Dem blev det også denne dag, men vi kom ikke frem til en eneste målchance i 1. halvleg, men vi stod fantastisk på banen, lige efter taktikken. Funder havde 2 store chancer i første minut og de kom også foran med 1-0 efter 5 min. Vi ændrede derefter lidt på holdet og det hjalp, vi holdt faktisk Funder fra de helt store chancer, men en fortjent 1-0 føring ved pausen.

2. halvleg blev som første, vi turde ikke gå for langt frem for så ville vi blive løbet over, så vi ventede til det sidste kvarter med at satse mere. Vi holdt stadig Funder fra chancer men kom desværre heller ikke frem til noget 2 min før tid, da Oliver kæmper sig fri og rammer stolpen, vi kunne nær have stjålet det ene point, istedet løber Funder op i den anden ende og scorer til 2-0 som blev kampens resultat.

Men en flot kæmpende Bording hold, som gjorde det flot og det var nogle trætte spillere der kom i omklædningsrummet efter kampen, men fortjent ros til spillerne.

Kampens spiller blev Berg som spillede sin bedste kamp i år.