Serie 5.3: Tabte til Herning KFUM

24. september 2022 kl. 14:43
KFUM vandt den målrige kamp med 8-3

Fredag aften var serie 5.3 en tur i Herning og møde KFUM og det blev en målrig kamp.

1. halvleg var meget jævnbyrdig men KFUM førte med 3-1 ved pausen, dog burde vi have lavet 3 mål mere på de store chancer vi havde, men vi kunne ikke få bolden ind, kun den ene gang da Trier udlignede til 1-1. Efter det mål havde vi store chancer for at bringe os foran, men chancerne blev brændt.

2. halvleg startede skidt og vi kom hurtig bagud med 4-1, senere 5-1 og så gad spillere ikke kæmpe mere. Vi fik dog scoret til 5-2 ved Oliver, men minuttet efter scorede KFUM til 6-2 og de efterfølgende minutter løb de bare igennem vores forsvar og scorede efter behag, og det blev både 7-2 og 8-2 inden spillerne igen vågnede op og kæmpede lidt. Lasse scorede det sidste mål til 8-3, men vi kunne sagtens have scoret 5 mål mere, men hold da op nogle chancer der blev brændt, og havde folk bare kæmpet lidt mere, så kunne resultatet sagtens være blevet anderledes.