Serie 5.3: Uafgjort mod FHH

08. oktober 2022 kl. 09:52
Spændende og god kamp sluttede 1-1

Fredag aften var serie 5.3 en tur i Herning og møde vores venner fra FodboldHoldet Herning. Vi har efterhånden haft mange gode kampe mod dem og denne aften blev som det plejer. En jævnbyrdig og hårdt kæmpet fight.

De blå starter kampen godt og spiller bolden rundt, men efter 15 min får FHH et straffespark, men det sparker de heldigvis på stolpen, så stadig 0-0. Efter 20 min spiller vi os igennem på midten og Malte scorer til 1-0, det ligner godt nok et kæmpe offside. Resten af halvlegen har vi styr på spillet, FHH kommer ikke til de store chancer, men i sidste minut får de et frispark udenfor feltet og spiller en lang bold ind som Fly går flot ud og griber, men 2 FHH spiller løber ind i ham og bolden går i mål til 1-1, der burde nok havde været frispark.

2. halvleg styrer vi spillet flot, kører bolden rundt i små trekanter og der bliver fightet, vi har et par store chancer som vi skule havde scoret på, FHH har ikke rigtig noget i 2. halvleg, dog er de ved at stjæle alle 3 point i sidste minut, da de rammer overlæggeren på et godt langskud, men kampen slutter 1-1.

Kampens spiller blev fortjent Malte Mølsted.