Blandet hold til Hammerum

16. januar 2022 kl. 17:44

Søndag eftermiddag var vi en tur i Hammerum med et blandet serie 2/4 hold, hvor oplægget var at spille bolden rundt og ikke for mange lange bolde.

Den første halve time foregik meget af spillet på midte af banen, det kneb for Bording drengene at få spillet til at fungere. Det var dog trods det os der havde chancerne og tættest på var Jannick efter 35 min hvor han header på stolpen. 2 min senere kommer Bording foran med 1-0 ved Simon, men blot 5 min senere får Hammerum udlignet. I sidste minut corer Nicolas et flot langskudsmål til pause føring 2-1.

I pausen skiftes 3 mand og det var som om det hjalp på spillet, vi var meget mere på bolden og har i den første halve time 5 store chancer, men vi brænder for meget. Efter den halve time er Hammerum meget tæt på af 3 gange at udligne til 2-2 men Nicklas i målet klarer flot. Så døde Hammerum helt og vi scorer 4 mål i de sidste 15 min. Først ved Benjamin, så 2 gange ved Oliver og sidst Simon igen.

En god 2. halvleg af drengene og træneren var godt tilfreds især med sidste 45 min. Så er der en enkelt træning på torsdag inden næste kamp på tirsdag 8 dage, hvor vi igen skal spille mod ISI i Stadome.