Sejr over Herning KFUM

01. februar 2022 kl. 08:23

Serie 4 spillede deres første træningskamp mandag aften mod Herning KFUM, som er rykket op fra serie 5. Det blev en jævnbyrdig kamp som de blå til sidst trak sig sejrrigt ud af med en 3-2 sejr.

Pga afbud i sidste øjeblik blev der ændret på holdet, men det lykkedes at være 16 spillere. Kampen startede med Herning i teten i de første 20 min, men Sommer i målet tog godt fra. Vi var det bedste spillende hold, Herning spillede meget på lange bolde som vi havde rimelig styr på. Omkring 25 min overtog Bording drenge spillet og tilspillede sig et par store chancer som dog ikke blev udnyttet.

0-0 ved pausen hvor der blev skiftet 5 mand ind og holdet fik at vide de skulle blive ved med at spille bolden rundt.

2. halvleg starter som lyn og torden med 4 mål i løbet af de første 13 min. Efter 6 min kommer Herning foran 1-0, men 4 min senere er Alstrup gået med frem og på et fremragende langskud udligner han til 1-1. Minuttet efter sover Bording i forsvaret og Herning scorer nemt til 2-1. 2 min senere udligner Simon på et langskud til 2-2. Så falder der ro på kampen og meget af spillet foregår midt på banen, men med de blå som bedste hold. 6 min før tid kommer sejsmålet, igen på langskud fra Simon 3-2 som også bliver kampens resultat.

En rigtig god træningskamp og debut sejr til træner Tonny. Næste træningskamp for serie 4 er allerede på lørdag, hvor serie 4 holdet fra Rødkærsbro kommer på besøg.