Serie 4: Ærgeligt nederlag i Silkeborg

17. september 2022 kl. 08:12
KFUM vandt kampen med 3-2

Fredag aften var serie 4 en tur i Silkeborg og møde Silkeborg KFUM og det blev en jævnbyrdig kamp, som desværre sluttede med en Silkeborg sejr på 3-2 efter en Bording føring på 1-0 ved pausen.

1. halvleg var en halvleg uden de helt store chancer og halvlegens eneste mål blev også scoret på en dødbold, direkte på frispark af Kylle efter 28 min. KFUM havde på det tidspunkt ikke haft en eneste chance, så en fortjent føring som holdt helt til pausen.

2. halvleg kommer de blå skidt ud til og indenfor de første 8 min scorer KFUM 2 gange og bringer sig foran med 2-1 og da de efter 69 min kommer på 3-1 på en forsvarsfejl ser det svært ud. Det er stadig Bording der har chancerne, men ind vel bolden ikke, og man må sige at KFUM er kyniske, når de får chancer bakker de bolden i kassen. 8 min før tid scorer KFUM selvmål og kampen lever igen og der satses det hele fra Bording drengene uden det giver pote, men i de sidste min burde KFUM nok have scoret et par gange, da alt jo var kastet fremad.

Et øv nederlag og nu er der en lille pause, men der skal andre boller på suppen, hvis holdet skal væk fra den nedrykningsplads.