Serie 4: Nederlag mod topholdet

05. juni 2022 kl. 09:39
Funder vandt kampen med 5-0

Lørdag skulle Bording en tur til Funder og møde topholdet. Kaos før kampen med afbud på dagen, så man pludselig kun var 11 spillere, men det lykkedes at finde nogle serie 5 spillere som kunne spille med.

Efter den kaotiske optakt var spillet okay i de første 40 min, hvor Bording holdet topholdet fra de helt store chancer, kun en enkelt på stolpen, resten klarede Paul flot i målet. Vi har kun en enkelt chance i sidste sekund. Desværre scorer Funder i sidste minut til 1-0, som også var stillingen ved pausen.

2. halvleg starter skidt, da Funder i første minut bringer sig på 2-0 og så faldt korthuset sammen. I de næste 20 scorer Funder 3 mål mere og bringer sig foran med 5-0 og Bording spiller meget opgivende, men en vandpause og en opsang på at nu må man stå sammen resten af kampen hjalp og Funder scorer ikke mere.

Fuldt fortjent 5-0 sejr til Funder som er meget tæt op oprykningen, mens Bording drengene hænger i bunden, og står gutterne ikke sammen i de sidste 2 kampe, kan det nemt ende med nedrykning. Gutterne kan ikke selv afgøre det mere, nu skal de have hjælp for at undgå nedrykning.

Kampen spiller blev fortjent Paul i målet.