Serie 4: Nederlag til Tulstrup

10. april 2022 kl. 11:00
Tabte til bundholdet med 3-1

Serie 4 er kommet okay igang med turneringen med 2 uafgjort kampe og lørdag skulle holdet en tur til Tulstrup og møde bundholdet, som havde tabt begge deres kampe. Efter en fantastisk kamp hjemme mod Silkeborg KFUM var der store forventninger til kampen, men desværre blev alle skuffede.

Bording starter kampen godt på en svær bane med blæst på tværs af banen og får også et par chancer til at starte med, men da Tulstrup bringer sig foran efter 14 min falder spillet helt fra hinanden. 4 min senere bliver der det 2-0 og den stilling holder sig til pausen og fuldt fortjent føring til hjemmeholdet.

I pausen bliver der snakket med store bogstaver.

2. halvleg starter som 1., men Bording som bedste hold og et par store Bording chancer, og da Polle efter 53 min scorer til 2-1 tror alle på det, men der går kun 8 min så scorer Tulstrup igen og bringer sig foran med 3-1 og så falder Bording spillet helt fra hinanden. Den dårligste kamp til dato for holdet og de skal hurtig glemme kampen, da der er kamp igen allerede på tirsdag mod topholdet B74 og der skal helt andre boller på suppen, ellers er der ingen point i den kamp.