Serie 4: Nederlag ude til Silkeborg KFUM

22. maj 2022 kl. 14:58
Hjemmeholdet vandt med 1-0

Lørdag middag skulle serie 4 på en meget svær opgave mod Silkeborg KFUM, som kæmper med om oprykning. Og det blev ligeså svært som forudsagt og det blev spil til 1 mål i første halvleg, Bording drengene havde kun 1 chance i hele halvlegen og Silkeborg havde vel 5 store, men takket være Paul i målet stod der 0-0 ved pausen.

I pausen var der ikke de store udskiftnings muligheder, da holdet var kommet afsted kun 12 mand.

2. halvleg blev som første med Silkeborg mest på bolden, men Bording spillerne kæmpede alt det de kunne for at holde 0-0, men efter 63 min får Silkeborg deres første mål til stor jubel. Resten af halvlegen forsøger Bording at komme længere frem og det giver også et par chancer dog uden mål og kampen slutter 1-0 til hjemmeholdet.

Spillerne må op på hesten igen og allerede tirsdag er der en meget vigtig kamp i bundstriden, hvor holdet får besøg af Tulstrup, som kun har en sejr og det var netop mod Bording, så på tirsdag skal der 3 point på tavlen.

Kampen spiller blev Oliver Poulsen, som spillede en suveræn kamp i forsvaret.