Serie 4: Sejr i Herning

20. august 2022 kl. 16:26
Serie 4 vinder en vigtig sejr på 3-2 mod FHH

Fredag aften skulle serie 4 ud og forsvarer den gode start, men desværre indløb der afbud i sidste øjeblik, så vi måtte ud og finde spillere lige inden start, det lykkedes at samle 14 spillere.

Det blev en flot spillet kamp fra Bording drengene og var klart bedst, FHH spillede kun på lange bolde og så var de farlige på dødbolde. Vi bringer os hurtig foran med 2-0 på mål af Karim og Victor, 2 helt unge og ja holdet var præget af de unge og de gjorde det virkelig godt. Desværre scorer FHH kort før pausen til 1-2 direkte på frispark.

2. halvleg starter som første med de blå som de bedste, spillede bolden godt rundt og FHH løb meget efter bolden og det kunne ses efterhånden, kræfterne slap op. Bording kommer et kvarter før tid på 3-1 ved Sofus og alle tror kampen afgjort, men FHH ville det anderledes og igen på en dødbold scorer de til 2-3 og igen spænding. Bording spillerne bevarer roen og spiller de sidste 10 fornuftigt og kører sejren hjem på 3-2, fuldt fortjent.