Serie 4: Sejr over Rødkærsbro

06. februar 2022 kl. 09:12
Vandt hjemme med 2-1

Sidste kamp i vinterturnering en var på hjemmebane mod Rødkærsbro som vi havde mødt en gang med et andet hold, dengang vandt vi 4-0, men det blev meget sværere denne gang.

1. halvleg blev ikke den store oplevelse, men efter 13 min bragte Benjamin de blå foran med 1-0, troede alle men dommeren kunne ikke se den ramte hjulet i målet, så stadig 0-0. Der var ikke de store chancer, men i sidste minut kom Bording foran med 1-0 da Jannick scorede via målmanden til pause stillingen 1-0.

I pausen blev der snakket om at komme til at spille bolden mere rundt, men det lykkedes ikke rigtig, som om spillerne ikke rigtig turde spille, men det skal nok komme. I 2. halvleg tilspillede Bording sig mange flere chancer og burde have scoret et par gange. 33 min spillet så slog Jannick til igen og scorede til 2-0 men 6 min senere dummede vi os i forsvoret og forærede Rødkærsbro en mål til slutresultatet 2-1 og endnu en sejr.

Nu er der 14 dages pause inden næste kamp, så nu skal spillerne på træningsbanen.