Serie 4: Sejr over Sjørslev

24. februar 2022 kl. 10:47
2-1 sejr på udebane

Onsdag aften spillede serie 4 deres 2. træningskamp og det var i Kjellerup mod Sjørslev som også spiller serie 4.

Kampen blev en jævnbyrdig affære med Sjørslev som klart bedst i 1. halvleg og Bording i 2. halvleg.

1. halvleg kunne de blå ikke få spillet til at kører, der blev ikke kæmpet og Sjørslev lagde pres på og kom også fortjent foran 1-0 efter en halv time og var det ikke for Paul i målet havde Sjørslev før med både 2 eller 3 mål.

Pausen hjalp og Bording kom meget mere ind i kampen i 2. halvleg og da Jannick efter kun 2 min spil i 2. halvleg udlignede til 1-1 begyndte spillet at kører. Dog var der lige 10-15 min midt i halvlegen som Sjørslev dominerede, men de sidst 25 min var der kun 1 hold på banen, Sjørslevs kræfter slap op og Lasse H. kunne fortjent scorer til 2-1 7 min før tid som også blev kampens resultat.

Men en meget skuffende 1. halvleg men de blå fik dog rettet lidt op på det i 2. halvleg.

Næste kamp for serie 4 er på hjemmebane lørdag den 12. marts.