Serie 4: Sikrede sig endnu en sæson i serie 4

23. oktober 2022 kl. 11:41
Vandt fortjent med 3-1 over Herning KFUM

Lørdag eftermiddag var serie 4 en tur i Herning og møde KFUM og det blev en kamp hvor Bording var klart bedst.

Med en sejr ville Bording være sikker på endnu en sæson i serie 4 og sådan blev det, da de blå vandt fortjent med 3-1 efter en 1-0 føring ved pausen.

Bording spillerne holdt KFUM fra chancer og da Kylle i sidste minut af 1. halvleg scorede til 1-0 var det som om KFUM gav op.

2. halvleg blev ikke den store oplevelse og Samuel kunne på straffespark bringe Bording på 2-0 og alle troede kampen afgjort, men 10 min før tid scorer KFUM til 1-2 på deres eneste farlige angreb indtil da. Blot minutter senere dummer KFUM sig og laver et selvmål og kampen afgjort. KFUM får dog langt lidt pres på til sidst med 7-8 hjørnespark i træk uden det dig giver de helt store chancer. Resultatet blev 3-1 og Bording er serie 4 hold også i det nye år.

Kampens spiller blev Målmand Jonas Hølmkær, som stod en god kamp i målet.