Serie 4: Slår topholdet

26. oktober 2022 kl. 09:25
Vinder med 2-1 over Silkeborg KFUM

Tirsdag aften spillede serie 4 hjemme mod topholdet Silkeborg KFUM, som med en sejr kunne sikre sig oprykning til serie 3. De havde også taget champagne med ud til banen, skal man aldrig gøre. De kunne tage det med hjem igen efter at Bording drengene havde vundet fortjent med 2-1.

Kampen startede ellers med et voldsomt Silkeborg pres, men de havde svært ved at komme til chancer. Efter 14 min får de så et hjørnespark og der sover hele Bording forsvaret og Silkeborg havde nemt ved at score til 1-0. Efter målet kom Bording mere med i kampen og burde ved pausen have scoret et par mål, men de blå var bagud med 1-0 ved pausen.

2. halvleg er Bording klart bedst, men Silkeborg hele tiden farlige på kontra. Men en anden person på banen ville også i centrum og gav helt unødvendig 5 gule kort, de 4 for brok eller hvad det nu var for. En stille og rolig kamp og så 5 gule kort, ja det var der igen der forstod. Bording presser mere og mere på og 8 min for tid kommer den fortjente udligning, da Skov går til baglinien og sender bolden indover hvor Maksym kommer og sparker bolden i nettet til 1-1. I overtiden spilles Nicolai fri ved midterlinien og dribler udenom målmanden og sparker bolden i nettet til fortjent 2-1 sejr til de blå og stor frustration hos Silkeborg.

Kampens spiller blev fortjent Jesper Skov som spillede sin bedste kamp i Bording trøjen.