Serie 4: Storsejr over Silkeborg IF

19. oktober 2022 kl. 08:57
Silkeborg sendt hjem med et nederlag på 8-2

Serie 4 spillede tirsdag aften hjemme mod Silkeborg IF og det skulle vise sig at Bording var klart bedst på dagen. Silkeborg spillede med en meget høj bagkæde og det kostede mange mål, da Bording havde læst det.

Kampen startede ellers med et par store SIF chancer i de første 5 min, men da først Bording kom foran var der kun et hold på banen. Bording spillerne var klart hurtigt og spillede mange i dybden, da SIF stod så højt. Inden pausen havde Bording scoret 3 gange mere så ved pausen stod der 4-0.

Efter pausen fortsatte SIF med at spille med en høj bagkæde og det var guf for de hurtige Bording spillere og inden uret havde passeret 70 min stod der 7-0. Derefter slappede Bording af og koncentrationen var væk og SIF fik lov til at scorer 2 gange inden de lavede et selvmål i de døende minutter, så resultatet blev en fortjent 8-2 sejr og spillede sig dermed en skridt væk fra bunden.

Kampens målscorer:

Simon Nissen 3, Samuel Sørensen 3, Daniel Blindbæk 1, Selvmål 1

Kampen spiller blev Simon Nissen, som spillede en blændende kamp efter sit comeback.