Serie 4: Tabe hjemme til topholdet

image
24. april 2022 kl. 19:36
Funder tager hjem med en sejr på 3-2

Lørdag eftermiddag spillede serie 4 på hjemmebane mod Funder, som er et af topholdene. Bording får en fantastisk start med 2 mål efter hjørnespark og fører 2-0 efter bare 17 min spil, men den føring ved vi jo er farlig. Og på en dag hvor ikke alle var klar, især returløb hang meget får Funder scoret 2 gange inden pausen, så der står 2-2 ved pausen.

I pausen snakkes der om at alle skal være mere klar og løbe noget mere.

Det hjalp ikke så meget, der mangler lige det sidste så Bording har meget svært ved at få spillet til at hænge sammen. Funder får mange kontra, hvor de 4 forsvarsspiller har meget travlt og får ikke meget hjælp. Men Bording drengene forsvarer indtil 15 min før tid, da gik den ikke mere, hvor Funder scorer efter et langt indkast. I de sidste minutter forsøger Bording at ligge et pres, det lykkedes ikke rigtigt og Funder vinder kampen med 3-2.

Kampens spiller bliver forsvarsspilleren Morten Knak.