Serie 4: Uafgjort i lokalopgør

28. marts 2022 kl. 13:49
Kampen mod Engesvang sluttede 2-2

En rigtig god kamp trods uafgjort 2-2. I starten af kampen var vi under stort pres, og Engesvang kommer foran efter kort tid på et heldigt mål. Efter er kvarter er vi spilstyrende og har Engesvang under pres, resulterer i udligning ved Nissen til 1-1. Vi foretager en udskiftning i halvlegen, samt rokerer lidt rundt for at få mere hastighed i midterforsvar så vi tør stå højt på vores modstander.

Vi starter anden halvleg bedst men det er Engesvang der igen kommer foran på et godt opspil. Herefter presser vi igen på og får udlignet til 2-2 på et pragt mål af Sigurd, et rigtigt energi mål. Efter udligningen kommer vi igen under pres af et klogt spillende modstander hold. Vi må tage et rødt kort på basis af 2 gule til Thomas Drongstrup. Men vi holder resultatet til slutfløjtet.

Alt i alt en meget god kamp mod en stærk modstander.