image
22. oktober 2020 kl. 08:27
Tabte hjemme til Snejbjerg med 6-3

Onsdag aften var der lagt op til en spændende kamp i serie 2 kvinder mellem Bording og Snejbjerg. Snejbjerg havde ikke noget at spille for, men det kunne man ikke se. Bording skulle vinde for så var de tæt på oprykning, men sådan gik det ikke.

Kampen startede ikke godt for Bording, da de allerede i første minut kom bagud, men resten af halvlegen var det Bording der var klart bedst og havde mange store chancer, men det kneb med at få scoret. Efter 22 min udligner Bording ved Nina men allerede 5 min senere kommer Snejbjerg foran 2-1 på deres 2. angreb og på det tidspunkt har Bording haft 5 store chancer.

Efter 35 får Bording igen udlignet, men 5 min minutter senere scorer Snejbjerg igen og fører med 3-2 ved pausen.

2. halvleg bliver ikke så god for Bording, som er ved at læbe træt for kræfter, får dog udlignet til 3-3 midtvejs i 2. halvleg, men da så Snejbjerg scorer minuttet efter falder Bording pigerne helt sammen og taber kampen med 6-3, efter 2. halvleg ok dog lidt for stort.

Men Bording burde efter 1. halvleg at have været foran med et par mål, men sådan skulle det ikke være denne regnfulde aften.

Nu skal Bording pigerne vinde sidste kamp mod topholdet Herning, så er der stadig en lille mulighed for at kunne rykke op fra en 2. plads, eller slå Herning med 4 mål, så bliver pigerne nr. 1.