U14 piger: Sejr over RLK.

image
16. april 2021 kl. 07:19
Vandt 2-0 på 2 sene mål.

I dag spillede u14 pigerne Hjemme mod RLK. Første halvleg blev en meget lige kamp men Bording sad mest på spillet, men vi kom bare ikke rigtig frem til noget farlig. Ca 10 min inde i kampen fik vi en halv stor mulighed med ingen held denne gang, der var mange gode afleveringer og et rigtig godt samspil men ved halvleg stod der stadig 0-0.

2 halvleg var mere af det samme, forsvaret ryddede godt op og gjorde det nemmere for målmanden og frem ad på banen kom Bording til flere og flere muligheder og inden for sidste halvdel af anden halvlegen begynde RLK at løbe tør for kræfter og det udnyttede pigerne med det ene efter det andet angreb bulerede frem af banen og med ganske kort tid tilbage fik Karoline kæmpet sig til baglinjen, hvor bolden røg ind til Sofie N som scorede til 1-0. Kort tid efter kom Karoline til en stor mulighed der røg lige forbi mål og med under 1 min tilbage sender Sofie N en dyb bold til Karoline og denne gang skulle det lykkes, Karoline skyder og rammer 2-0 og dommeren fløjter Kampens af.

Kampens spillere blev Karoline og Sofie N med 5 stemmer hver og det er forståeligt for i dag fandt de to spiller virkelig hinanden så fuldt fortjent for de 2 spiller.