Menu

U15 piger: Har spillet 2 kampe i uge 32

image
14. august 2021 kl. 19:49
Desværre tabte holdet begge kampe

Uge 32 med U 15 pigerne.
Tirsdag tog vi til Ringkøbing efter en sparsom opstart 4 træninger og med kun 8 spille fordelt over de 4 træning var det ikke den bedste form vi møde op med. Vi kørte videre med samme opstilling som sidste sæson som vi har set virker vi får mere spil og har stadig godt styr på det i forsvaret. Kampen mod Ringkøbing var meget lige men vi sad mest på bolden og kom godt igennem med rigtig mange ting første mål til bording var en aflevering fra Karoline på frimærket indover til bagerste stolpe som Sofie n så sparkede ind til 0-1. Ringkøbing kom igen med et skud lidt uden for feltet som lå helt ude ved stolpen den kunne ikke komme længere ud og fra min vinkel kunne jeg se Malene i fuld stræk og der var kun lige plads til bolden mellem handsken og stolpen så fint fint forsøg fra Malene men desværre 1-1.

I 2. halvleg var der ny målmand for Ringkøbing og hende ville Karoline teste af så hun skød midt mellem midterlinjen og det storefelt og bolden gik forbi målmanden til 1-2. omkring 5 min før tid nåde Katrine lige at sige vi vinder den her kamp Klaus inden en spille fra Ringkøbing løber næsten bolden hele vejen ind og skyde selv kort fra mål 2-2 her ønskede trænerne at pigerne ikke var så søde som de er et lille frispark uden for feltet ville ha været at foretrække der men pigerne var tratte. Kort inden kampen blev fløjtet af fik Ringkøbing igen et mål og slut resultat blev 3-2 til Ringkøbing ØV ØV efter kampen snakkede vi med Ringkøbings træner som mente at det var ufortjent at de vandt men alt i alt en god kamp.

Torsdag tog vi til Hammerum som har et rent u15 hold der er meget fysiske og har givet os problemer før hen vi ved de er farlige over siderne og lukkede dem også ned i starten selv om at vi fik bolden stoppet i forsvaret fik vi aldrig rigtig spillet til at køre vi kunne få bolden op på miden men så var det svært at få den vider Hammerums forsvar stod bare over det hele og miden kunne ikke finde angrebet vi havde forsøg men ikke noget rigtig. Hammerum kom også bedst ud af det første halvleg 2-0 til dem og i anden halvlej gik der ikke længe før de fik nummer 3 og vi fik en spiller mere på banen så kom vi lidt mere med og Karoline fik ud linet til 3-1. sender var det Hammerum igen til 4-1 og kort tid efter 5-1 til sidst fik Sofie N reduceret igen for Bording til slut resultatet 5-2. Efter kampen gik turen også forbi MC i Ikast så det var også med til at pynte på humøret

Lørdag var der dømt hygge dag 10 piger en træner tog til Herning og gik en tur på gågaden SHOPING  efterfuldt af en tur på Backyardburger nu skulle pigerne prøve en god burger super hyggelig dag hvor alle blev mætte.

Luk