U14 piger: Hård start for pigerne

image 2 kampe på en uge gav 2 nederlag
23. august 2020 kl. 09:48

14 Pigerne har haft en hård uge, Tirsdag skulle vi spille mod Hammerum IF og de var i et noget andet gear end os de løb nærmest igennem forsvaret uden særlig modstand, så vi kom hurtig bagud, men der var også lyspunkter på venstre side var Vibeke op i gear og havde mange gode taklinger og løb fra de fleste på den side men ingen mål. På højre side var det Mira der satte sig igennem og kom frem til Bording´s bedste muligheder men heller ikke her kom der mål. Hele kampen igennem kom Hammerum frem til næsten hvad de ville og da vi ikke kunne lave mål sluttede kampen 0-9. Trods resultatet var pigerne stadig i godt humør. Kampens spiller blev Mira Jeppesen som spillede en rigtig god kamp.

Torsdag skulle pigerne spille igen denne gang mod Kjellerup denne gang var det en mere lige kamp hvor det i starten så ud til den kunne gå begge veje, men 2 gange i første halvleg fik vi ikke sparket bolden væk og den havnede lige foran modstanderen ganske kort fra mål som gav dem to nemme mål. Kort før halvleg scorede de igen så i halvlegen lavede vi lidt om og anden halvleg gik noget bedre men i denne kamp kom vi næsten ikke frem til nogen muligheder og dem vi kom til var vi ikke farlige nok. Kampen sluttede 0-3 til Kjellerup. Kampens spiller blev Sissel Tovgaard som stod rigtig stærkt i forsvaret og uden hende ville Kjellerup ha scoret flere gange.