U14 piger: Sejr over Kjellerup

image Kjellerup sendt hjem med et 2-1 nederlag
25. september 2020 kl. 08:21

Tirsdag den 22. september spiller U14 piger hjemme mod Kjellerup IF og sidst vi møde dem tabte vi 4-0, men den senere tid er der kommet lidt mere fokus under træningen. Øvelser der ikke har virket før begynder at fungere så pigerne har rykket sig siden de 5 nederlag efter sommerferien.

Nu startede vi på en frisk efter omlægningen af puljerne og Kjellerup er så det første hold vi møder, de første 5 min af kampen stod man lidt og tænkte at det så meget ud som de andre kampe, men så klikkede det og de ting vi har arbejdet med kom med ind på banen. Tidlig i kampen begynde vi med lange bolde op mod Anna som var i angrebet og der blev knoklet på hele banen, alle spille var med og det var dejligt at se.

Der gik heller ikke lang tid før Anna fik sig kæmpet igennem et par midtbane spiller og tog turen direkte mod mål og stormede forbi forsvaret og scorede til 1-0. Derefter begyndte kampen at bølge lidt frem og tilbage men vi havde stadig væk mest af spillet, men lige pludselig ud af ingenting fik Kjellerup lov til at løbe igennem og score til 1-1. Kort før halvleg var de meget tæt på igen men heldigvis forbi mål.

I halvleg blev der lavet et par udskiftninger og snak på hvad vi skulle gøre i anden halvleg og så kom der en far som fortalte at vist pigerne kunne vinde kampen fik de is og det gav lige pigerne lidt ekstra energi og de gik på bane for nu skulle den sejr altså i hus.

Ganske rigtig lige som i første halvleg efter en god aflevering fra midten kæmpede Anna sig igennem og scorede til 2-1, men pigerne forsatte og yderlige to gange fik Anna faktisk muligheden for at løbe mod mål og prøve at lave hattrick, men så en anden spiller der var mere fri og gav dem muligheden, men desværre kom der ikke mål ud af det. Kort før tid fløjter dommeren offside, men pigerne tror han fløjter kampen af og begynder at juble både dommer og undertegnet råber af fulde hals at kampen altså ikke var slut og at de skal se at komme igang igen. Pigerne var meget forvirret men begynder dog at spille igen 2 min senere fløjter dommeren så af og pigerne kan tage deres første sejr hjem.

Kampen spiller blev jo så lige Anna som Jannik Jensen fangede efter kampen på video sammen med Mira.