U14 piger: Tabte knebent

04. juni 2021 kl. 07:44
Skive vandt kampen med 2-1

Torsdag aften spillede Bordings u14 piger hjemme mod Skive IK. Skive som ligger nummer 1 i puljen og som slog os med 3-0 sidst vi mødes dem.

Ny opstilling og den helt rigtig gejst fra pigerne gjorde at vi spillede lige op med Skive og til tider spillede bedre end dem. I første halvleg fik Skive et frispark fordi vinden væltede en spiller, for lille Katrine rørte virkelig ikke spilleren, men frispark uden for feltet og bolden ryger lige ind under overliggeren 1-0. Kort efter spillede pigerne sig rigtig flot igennem Skives midtbane og forsvar, det hele startede med en bold erobring fra Emma gode afleveringer rundt og den bliver lagt fint for fødderne af Mira som kæmper den det sidste ind mod mål og score i det lange hjørne. Inden halvleg bliver en af Skives spiller igen igen ramt på hånden som dommeren ikke dømte og i hele kampen fik Skive en stor fordel af det, da det blev en aflevering der førte til målet. Skuddet kommer lige uden for feltet og Malene var lige ved at have den, men tøvede i et split sekund og 2-1 og det gik vi til halvleg med.

Pigerne fik ros for et rigtig godt spil, de fik også at vide af en far at vist de vandt ville de få is.

I anden halvleg kunne man se at pigerne blev mere trætte, men det kæmpede videre og det gik rigtig godt rigtig rigtig mange muligheder, hvor en lille smule mere tålmodighed ville have ført til nogle flere mål som jeg ser det. Dommeren forsatte hans linje med ikke at dømme for hånd og selv da Vibeke bliver sparket i hoved ikke alvorlig, men der var kontakt lyder der intet fra dommeren men til trods af dommeren har vi nok 6 til 8 stor chancer inden for de sidste 25 min men desværre sluttede kampen med 1-2 til Skive.

Men pigerne er klar igen tirsdag til endnu en kamp.

Kampens spiller i dag blev Malene (men hele holdet blev kampen spiller i min bog i dag)