U14 piger: Tabte sidste kamp

image
21. oktober 2020 kl. 09:05
FC Silkeborg en for stor mundfuld

Tirsdag spillede u14 pigerne sidste kamp ude mod FC Silkeborg, et stærkt hold der løb os ud af banen sidst vi møde dem, men denne gang så det andeledes ud om ikke andet i første halvleg, hvor det var en meget lige affære som ganske vist foregik mest på egen halvdel, men vi havde mere af spillet og fik lukket rigtig godt ned for dem.

Men så skete det som så mange gange før, FC Silkeborg score men dog ikke helt som det plejer for denne gang var det Lykke som lavede en fintede på sig selv eller noget og fik lagt bolden rigtig fint an for en silkeborg spiller 1-0 og en ulykke kommer sjældent alene. Kort efter ligger Mira en bold ind over midten i eget forsvar, der var ingen Bording spiller i nærheden af det sted bolden landede, men til gengæld stod der igen en Silkeborg spiller der sagde mange tak og scorede til 2-0.

Denne stilling holdt til halvleg og pigerne holdt humøret men tempoet faldt lidt i anden halvleg og lige pludselig lignede kampen sidst vi møde dem, kræfterne slap op og troen på mål forsvandt og kun en gang imellem blev der virkelig kæmpet.

Kampen sluttede 6-0 og vi sluttede anden sidst i puljen så i det mindste ikke sidst 🙂