U15 piger: Spillede uafgjort

27. august 2021 kl. 08:13

24/8 spillede u15 piger hjemme mod Snejbjerg
Lidt særlig kamp da vi havde mange afbud, nogle skader og andet, så var vi kun 11 piger til dagens kamp.
Så vi viste det ville blive hård, vi snakkede med modstanderens træner og satte ham ind i hvordan sagerne lå og han ville vist der kom en skade så vi kom til at spille med 10, så ville han også gøre det og skulle de komme foran med 3 ville han tage en u, super meget respekt til Snejbjerg træneren og som han sagde de var der for at spille og ha det sjovt.
Kampen gik i gang og med det samme kunne man se en forskel fra de sidste kampe, Bording havde næsten alt spil, afleveringerne lå hvor de skulle, pigerne lavede de rigtig ryk og løb for hinanden og mange fine et to afleveringer op af banen, det så bare godt ud. De få gange modstanderen kom igennem forsvaret var det lange og nemme skud ude fra, da de blev presset til det, så Malene nemt kunne rydde op. Midt i første halvleg kom Sofie N fri på en lang stikning ude på højre side og lossede Sofie til bolden som i en meget høj og lang bue susede ind over målmanden til 1-0, men første halvleg bød på rigtig mange forsøg fra Bording mod mål, men den ville bare ikke ind. Karoline var nok den der havde flest muligheder da hende og Sofie N igen havde funden hinanden rigtig fint på midten men første halvleg sluttede og 11 brugte piger kom ud med godt humør og gå på mod til anden halvleg.
Her kom vi så ikke så godt fra start Snejbjerg tordnede frem med det ene angreb efter det andet og Bording var gået et par gear ned, men vi hold dem fra målet selv om det hold hård, pigerne kæmpede sig ind i kampen igen og i store dele af anden halvleg var kampen helt lige, men de sidste 10 min var kræfterne brugt helt op og pigerne gik tilbage til at losse bolden så langt væk de kunne, bare for at Snejbjerg generobrede den og kom igen og igen de 70 minutter gik og så skete det der ikke måde ske en fejl i forsvaret, en hånd ud fra kroppe i feltet og straffe, og selv om man kunne høre Malene få handsken på bolden gik den ind til 1-1 og dommeren fløjtede af, så synd at pigerne ikke fik sejren i hus for de kæmpede bare så godt i dag at det var en fornøjelse at stå som træner på siden.
Kampen spiller blev Sine, som lige som sidst hun vandt den, pressede alt der var at presse og gik i alle taklinger der var at finde samt viste ekstra meget energi på fløjen i dag