Menu

U15 piger: Nederlag på hjemmebane

image Tabte 6-1 til Ravnsbjerg
12. august 2022 kl. 08:22
Vi er desværre ramt af flere skader så vi blev nød til at tage 2 u13 spillere med til dagens kamp
Men vi møder op til kampen med godt humør og mod føler jeg..
Vi får en virkelig skidt start på kampen vi står ikke rigtigt på vores pladser og rammer ikke hinanden halvdelen af tiden med vores afleveringer, vi har ingen ro nogle steder på banen..
Klaus og jeg snakker meget om hvad vi lige skal gøre og hvad vi skal lave af ændringer, vi skifter lidt rundt på banen men den STORE ændring gjorde pigerne faktisk helt selv ved at finde noget ro i vores spil og gå ind i tacklinger og spille sammen på kryds og tværs af banen. 
Pres spillet startede nede fra forsvaret og vi sluttede kampen af med at mere eller mindre hele anden halvleg var det os der stod for pres spillet på hele banen fra forsvar til angreb og det resulterede også i et flot mål..
Resultat’et er ikke værd at skrive hjem om men sluttede med et nederlag på 6-1
Klaus og jeg er positive og vi ved det er en proces med at få folk til at spille sammen når vi har sat to hold sammen og med 5 skader på holdet gør det ikke det nemmere at sørger for sammen spil når vi skal hive spiller op nede fra u13 men et stort tak til de to der trådte til i dag…
Det flotte spil skal nok komme er jeg ikke på nogen måde i tvivl om, vi skal nok få vores sejr, men det kræver træning og god mod 💪
Luk