Menu

U12 piger: Var en tur helt i Tarm

image
12. august 2020 kl. 10:25
Tabte til et godt spillende hjemmehold

Så var u11-u12 pigerne kørt hele vejen til Tarm.

Vi var klar fra start selv om det var varmt. vi ser hurtigt de har 3 rigtig gode piger på holdt der alle 3 var ca. et hoved højere end vores de højeste.

Vi havde lidt start problemer med at få spillet bolden ordentlig rundt men syntes vi fik hurtigt styr på det og har faktisk det meste af spillet i modstanderen ende men de får brugt deres gode piger godt oppe foran som resultere i at det pludselig går stærk på måltavlen og pludselig var vi bag ud med 6 mål og der var intet at gøre for vores målmand hun stod en super god kamp med mange redninger, men pigerne fra Bording skal have de bliver ved med at kæmpe selv om vi er ramt af skader og er stort bagud.
Vi har nogle gode løb op af siden og gode indlæg og nogle gode skud på mål men desværre vil bolden bare ikke ind vi rammer begge stolper og det hele men ind vil den ikke. Vi kæmper videre og Freja Lynge for lagt en god direkte aflevering ind til Filippa som sætter bolden sikkert forbi målmanden.

Vi taber 6-1 men pigerne får stor ros for at bare blive ved med at kæmpe og med et smil på læberne går vi fra banen som ikke mange andre hold ville kunne...

Vi er klar til næste kamp

Luk