Menu

Mange ungdoms kampe de næste dage.

image
10. juni 2020 kl. 12:22

Så starter kampene og Bording IF har mange kampe de næste par dage.

I dag onsdag spilles følgende kampe

U9 drenge ude mod Virklund

U11 drenge ude mod Herning KFUM

Torsdag spilles følgende kampe:

U15 piger hjemme mod Ringkøbing

U12 drenge hjemme mod Tjørring

U10 drenge hjemme mod Hammerum

Lørdag spilles følgende kamp:

U15 drenge ude mod Harlev

Mandag spilles følgende kampe:

U9 drenge hjemme mod Ikast

U11 piger hjemme mod BFO

Tirsdag spilles følgende kampe:

U13 piger hjemme mod Skjern

 

Desværre må der ikke komme tilskuer til kampene endnu, så herfra skal lyde en opfordring til alle jer forældre om at overholde dette.

HVORFOR MÅ DER IKKE VÆRE TILSKUERE...?

Mandag eftermiddag blev femte version af DBU’s corona-protokol offentliggjort og sendt ud til fodboldklubberne – bl.a. med den glædelige nyhed om, at der nu kan afvikles fodboldkampe i bredderegi. Protokollen er generelt blevet meget positivt modtaget.

Et enkelt spørgsmål er dog dukket lidt hyppigere op end andre: Hvorfor tillader protokollen ikke tilskuere/forældre omkring banerne?

Svaret fra DBU er følgende: Tilskuere ved kampe er ikke tilladt af hensyn til klubbens mulighed for at overholde forsamlingsforbuddet. Der må kun opholde sig spillere, trænere og dommere inden for de opmærkede områder. Hvis nogen opholder sig uden for det afmærkede område, vil hele fodboldanlægget blive betragtet som værende ét stort område, hvor der så kun må være 50 personer i alt.

Det ville så betyde, at der ikke kan spilles to kampe samtidig, eller trænes og spilles kamp samtidig. Overskrides forsamlingsforbuddet, er det alle på området, der vil blive straffet.

Luk