Nederlag i første kamp i 2022

16. januar 2022 kl. 09:48

Blandet serie 5 hold var lørdag en tur i Hammerum og møde et meget ungt og godt Hammerum hold. Vi blev sat under pres fra startet men vi fik heller ikke den optakt som vi gerne ville have, da 4 spillere valgte at komme for sent, så vi måtte ændre i sidste øjeblik.

1. halvleg var vi presset i bund, men der skulle dog en fejl til fra vores side før Hammerum kom foran, en aflevering på tværs i forsvaret kostede. Vi var enige om at prøve at spille nedefra men vi fik ikke rigtig lagt taktik før kampen, så vi stod forkert og havde svært ved at komme af med bolden. Vi holdt Hammerum fra at score mere i 1. halvleg, så det var okay.

I pausen er spillerne frustreret og vi får en god snak og træneren får fortalt hvordan spillerne skal stå, når vi skal spille bolden op nedefra, og alle skal være positive.

2. halvleg bliver meget bedre og pludselig er det os der spiller bedst og kommer også til at par chancer, men desværre uden mål. Midtvejs i halvlegen laver vi en fejl lige udenfor feltet og Hammerum scorer til 2-0. Resten af halvlegen er det os der har bolden mest og spiller flot sidste halve time.

En okay kamp af os, da vi først kom igang, nu må vi på træningsbanen igen og få flere meter i benene. Nu er der 14 dage til næste kamp.